Welkom op de website van Cbs Roemte

waar ruimte is voor LEVEN, LEREN en VIEREN

Het schooljaar 2019-2020 is begonnen!
We hopen er weer een leerzaam jaar van te maken!

***

CBS Roemte is een christelijke basisschool in Loppersum en behoort met twaalf andere basisscholen in de gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum bij CPO Noordkwartier.

Met elkaar werken wij aan een school waar alle leerlingen ruimte krijgen om te leven, te leren en te vieren. De Bijbel is hierbij ons oriëntatiepunt. De school wordt bezocht door ongeveer 165 kinderen, verdeeld over zeven groepen.

In 2015 verhuisden we, ivm aardbevingsproblematiek, van de Wirdumerweg naar ons tijdelijk onderkomen aan de Bosweg.
De school is sinds 17 juni 2019 gehuisvest in het Kindcentrum Loppersum. Dit nieuwe gebouw is aardbevingsbestendig gebouwd.

Het team van Roemte bestaat uit 14 mensen, waaronder een onderwijsassistent, een IB-er, een adjunct-directeur en een directeur.