Welkom op de website van Cbs Roemte, waar ruimte is voor leven, leren en vieren

CBS Roemte is een christelijke basisschool in Loppersum en behoort met twaalf andere basisscholen in de gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum bij CPO Noordkwartier.

Met elkaar werken wij aan een school waar alle leerlingen ruimte krijgen om te leven, te leren en te vieren. De Bijbel is hierbij ons oriëntatiepunt. De school wordt bezocht door ongeveer 180 kinderen, verdeeld over acht groepen.

De school is gehuisvest in een tijdelijke voorziening i.v.m. de aardbevingsproblematiek. Er zijn 8 ruime lokalen en veel overige werkruimtes. De school maakt verder gebruik van een speellokaal en de er naastgelegen sporthal.
Op Roemte werken 14 leraren, een onderwijsassistent, een IB-er, een adjunct-directeur en een directeur.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wilt u een kijkje nemen in ons noodgebouw?
Door op deze link te klikken, kunt u (op de website van Jan Snel) de bouw van ons noodgebouw zien.