Kerst 2019

Op donderdag 19 december vierden we Kerst. Een buffet in elke klas met overheerlijke hapjes door de ouders gemaakt. En als afsluiting een Kerstviering in de kerk met elkaar. Waar we konden kijken en luisteren naar een kerstspel gespeeld door de leerkrachten: "Geen stille nacht".

Ateliers

Drie á vier keer per jaar werken we op vrijdagmiddag in ateliers. Van 12.00 uur tot 13.00 uur voor de groepen 3 t/m 5a en van 13.00 uur tot 14.00 uur voor de groepen 5b t/m 8. We proberen veel verschillende activiteiten aan te bieden, waaruit de kinderen kunnen kiezen. Eén van de activiteiten was een orgelpilot. Deze bestond uit drie lessen. De eerste les bestond uit proefjes doen met lucht, de 2e les moesten de kinderen een orgel in elkaar zetten, de 3e les was een bezoek aan de Petrus en Pauluskerk te Loppersum, waar meester Kees ging uitleggen hoe een groot orgel werkt en inelkaar zit.

Ateliers

Afscheid conciërges